Auto forsikring – hvilket Type er rigtige For dig?

Bilforsikring er en form for forsikring til forbrugere, der egne biler, lastbiler og andre køretøjer. Det dækker den forsikrede part mod de risici, der er involveret i at eje eller køre et køretøj. Dette kan være en bilulykke, skader på andre biler eller ejendom, tab til passagerer i bilen, og skader på din bil selv.

Valgfri dækker

Der er forskellige niveauer af forsikring tilgængelige afhængigt af hvad du ønsker at dække risici. Du kan dække udgifter til reparation af bilen efter en ulykke. Du kan dække omkostningerne ved at købe en ny bil, skal være jeres stjålet eller beskadiget repareres. Disse er valgfri dækker.

Ansvarsforsikring er på den anden side obligatorisk for alle bilister. Dette vil dække risikoen for krav mod dig som føreren eller ejeren af køretøjet, der forårsagede skader på ejendom i et andet køretøj af en anden, for udgifter til lægebehandling i andre kvæstet ved en ulykke, herunder passagerer i bilen. Hvis du har ansvarsforsikring, vil det kun dækker disse risici. Hvis du har kaskoforsikring vil det også dække risici for dig selv og din egen bil.

KLØFTEN forsikring

Dog dækker selv kaskoforsikring ikke fuldt ud dine risici. Først og fremmest er der spørgsmålet, så snart du køber en ny bil, dens pris pludselig falder betydeligt fordi det ikke længere er ny. Det bruges. Så hvis du ødelægge din bil dagen efter at købe det, vil forsikringsselskabet sandsynligvis vurdere værdi som noget mindre end hvad du har betalt for det, selvom du kan stadig skylder en hel del mere end det i betalinger og finansiering.

For at dække chancerne for at dette sker, så kaldes GAP forsikring blev udviklet. Dette dækker forskellen i den faktiske værdi af din bil, og det beløb, du skylder stadig i betalinger. Vækst af køretøj leasing har også ført til KLØFTEN forsikring bliver vigtigere.

Ekstra dækning

I USA, vil forsikringspolicen generelt dækker ejeren af køretøjet og andre, der drive køretøjet, så længe de ikke bor på samme adresse. For dem, der bor på samme adresse, skal du have dem specifikt til din forsikring mod et ekstra gebyr. Dette betyder at hvis du går ned en andens bil, mens man kører det med deres tilladelse, du vil være ikke omfattet af deres politik, din egen. Ikke-ejeradgang politikker er tilgængelige til at dække du på andre folks biler, men disse vil kun være tilgængelig, hvis du ikke ejer din egen bil.


Leave a Reply