Den moderne og traditionelle jubilæum gave liste

Folk har fejret bryllup jubilæer siden antikken, hver kultur har sit eget sæt af praksis der dækker hvad præsenterer er blevet udvekslet. Gennem årene har visse gaver afsat til specifikke år, oprettelse af en traditionel jubilæum gave liste. Traditionelle jubilæum gave listen blev oprettet på et tidspunkt i gang når folk havde mindre starter ud i viet lyksalighed, så listen er noget konkret. Denne traditionelle jubilæum gave liste bestod faktisk af emner, hvilket ville være til reel gavn for det nye par.

Som årene er gået, er der opstået en nyere jubilæum gave liste af mere moderne karakter til at appellere til de mere velhavende moderne par. Med den nyere tendens til senere ægteskaber, der er mindre behov for starteren elementer for nygifte, som de normalt har en levede alene og erhvervede varer på deres egne som vil blive tilføjet til den kombinerede husholdning. Dette er helt modsat den traditionelle måde at blive hjemme indtil en egnet kandidat blev modtaget for ægteskab.

Denne nyere jubilæum gave liste også giver mulighed for praktiske gaver inden for de første par år af ægteskabet, men det har også diamanter viser tre gange i stedet for den traditionelle jubilæum gave liste med sin én forekomst af diamanter. Der er tilfælde, hvor begge jubilæum gave lister kan navngive den samme gave.

Jubilæum gave lister er nice en nice reference til at få ideer til dit jubilæum, men en gave, der er givet ud af kærlighed og der kommer ud af forståelsen af din ægtefælle vil overgå en fredet gave på en dag. Så med den tanke i tankerne, er her den traditionelle versus moderne jubilæum gave liste. Alle dine jubilæer kan være glad og fuld af kærlighed.

1. år

Traditionelle liste: papir

Moderne liste: ur

2. år

Traditionelle liste: bomuld

Moderne liste: Kina

3. år

Traditionelle liste: læder

Moderne liste: krystal, glas


Leave a Reply