Holde din kørsel Record Rent: Online trafik skole

Ønsker ingen at gå til trafik skole – jo otte timer i et indelukket værelse, sidder på ubehagelige stole og ser forældede, blodige videoer af de ødelæggende resultater af hensynsløs drivere er ikke ligefrem en ideel måde at tilbringe en lørdag eftermiddag. Sure, nogle gange en instruktør er sjov og vittig, gør oplevelsen udholdelig, måske endda sjovt. Men de fleste mennesker er ikke villige til at opgive en hel dag. Tiden er simpelthen alt for kostbar en handelsvare.

Mike P. Welch kender alt for godt realiteterne af nogle walk-in trafik skole oplevelser, efter at have afsluttet trafik skole i August 2005. Ud over en ubehagelig facilitet måtte Welch slås med uegennyttige medstuderende og groft forældet kursusmaterialer.

“Instruktøren fået os til at se en video, der var fra i 1970 ‘ erne og et stort segment var på opkaldet kasser, som jeg følte var irrelevante, i betragtning af flertallet af befolkningen nu har mobiltelefoner,” siger han.

I stedet siger om at fremme en atmosfære af læring, “halvdelen af studerende ikke ønsker at være der og var distraherende at læringsprocessen,” Welch. “Jeg gjorde ikke forstår den sociale stigmatisering af at skulle afsløre min overtrædelse foran et klasseværelse af mennesker. Jeg følte jeg var der for at blive straffet, i stedet for at forbedre min viden om trafik love.”

Heldigvis, dem, der er bestilt til trafik skole eller en defensiv Køreteknisk kursus, i bytte for aftørring point ud deres drivende poster, har et alternativ til en lang dag med trafik skole. Online-trafik og defensive Køreskoler bliver overordentlig meget populære, især i Californien (herunder blandt Los Angeles trafik og San Diego trafik school), Florida og Texas.

Skeptisk? Dem, der aldrig har taget en online-kursus vil hurtigt finde det er en hurtig, nem og effektiv måde at afslutte trafik skole. Statistik viser faktisk, at online trafik skole virker. I 2004 gjorde mere end en tredjedel af de 500.000 mennesker beordret til at fuldføre trafik skole i Florida så online. Halvfems perfekt for dem, der afsluttet kurset online trafik bestået den afsluttende eksamen.

I forhold til welchs erfaring med walk-in trafik skole, var Travis’ erfaring med online trafik skole så effektive og så inspirerende, at han grundlagde billet Relief trafik skole (TicketRelief.com). “Ikke kun var kurset en brise, men jeg faktisk opdateret min viden om Californien kørsel og lært et par nye driving love jeg ikke vidste om,” siger han.

Da han researchede og lærte mere om online trafik skoler, hans tro på effektiviteten af online trafik skole blev kun forstærket. “Jeg har fundet flere undersøgelser, der viste studerende var i stand til at koncentrere sig bedre med en online klasse versus en traditionelle walk-in skole. Undersøgelserne viste, at studerende, der har brugt en computer til at tage et online trafik skole kursus udstillet en mindre mængden af distraktioner i forhold til et klasseværelse indstilling. De kursister, som bruger computere produceret en højere grad af koncentration og højere prøveresultater end elever i et klasseværelse indstilling.”

Ja, flere og flere mennesker opdager de enorme fordele ved opfylder deres retten krav ved at udfylde online-trafik skole:

• Det er nemt. Du skal blot registrere, betale for kurset og komme i gang.

• Det er sikkert. Mange online trafik skoler, sådan tilbyde 128 bit kryptering for at sikre sikker kreditkorttransaktioner.

• Spar tid. Studerende kan udfylde deres online kursus i så lidt som seks timer, nogle gange mindre.

• Afslutte kurset på fritid. Med online trafik skoler som kan studerende gemme deres arbejde og vende tilbage til det på et senere tidspunkt, i modsætning til traditionelle trafik skole når alt arbejde er udført i en session. Dem, der ønsker at gennemføre kurset i et møde er naturligvis velkommen til at gøre dette. I virkeligheden, har mange studerende adgang til kurset til 160 dage fra det tidspunkt, de registrerer.

• Bruge nogen computer. Eksamen på bibliotekets computer- og -slutdatoer det på en hjemmecomputer. Så længe du har en computer og internetforbindelse, gjort kurset kan bogstaveligt talt hvor som helst.

• Spar penge. Online trafik skoler er typisk meget billigere med priser spænder fra $17 til $50.

• Rabatter. Nogle trafik skoler som billet Relief tilbyder rabatter til seniorer, studerende, medlemmer af militæret og AAA.

• Sammenhæng. Et par online trafik skoler lover studerende hver gang de tager kurset de modtager kun den højeste kvalitet læsestof, quizzer og endelige eksamen.

• Det er omfattende. Studerende vil modtage et genopfriskningskursus, der dækker trafik love og andre relevante oplysninger. Mange kurser omfatter fem sektioner, der hver ender med en quiz, der gør det muligt for studerende at måle deres niveau af forståelse af kursusmaterialet. Quizzer også hjælpe eleverne forberede den endelige eksamen.

• Problemfri. Studerende, der mislykkes den endelige eksamen behøver ikke bekymre dig, da nogle trafik skoler tillader gentagelsen af eksamen med en frist på 160 dage.

Studerende, der aldrig har taget et online kursus behøver ikke bekymre dig. De fleste trafik skoler give kundeservice enten via et frikaldsnummer eller e-mail, eller begge dele.


Leave a Reply