Løn

Lønsum er en af mange regnskabstransaktioner, som styrer metoden til betaler ansatte for deres tjenester. Dette sker efter behandling af flere krav til tilbageholder penge fra medarbejderen for at betale lønskat, forsikringspræmier, personalegoder og andre fradrag. Processen involverer beregning af beløb på grund af hver enkelt medarbejder, såsom time lønninger, Kommissionen fra salg, refusioner og så videre, enten ved hjælp af en standard diætsats eller baseret på beløb faktisk brugt af medarbejderen.

Udtrykket “løn” tager hensyn til hvert medlem af selskabet udbetales på en regelmæssig basis. Nogle ansatte betales på timebasis eller baseret på output, mens endnu andre er udbetalt på månedsbasis. Lønningslisten specialist tager hensyn til de forskellige betalingsmetoder og kontrol, der er udstedt behørigt.

Virksomheder har en tendens til at bruge måleværktøjer, der er neutral, såsom timesedler eller timesedler fyldt af vejledere, for at fastslå den endelige mængden af lønningslisten grund hver betaling cyklus. Standard fradrag som social sikkerhed, sygesikring, velgørende bidrag og lignende trækkes først. Det resterende beløb er derefter foretaget i en check og bliver medarbejderens nettoløn til denne lønperiode. Lønningslisten afdelinger også skelne mellem arbejdsgiveren og medarbejderen på grundlag af en føderal kode, og holde styr på samlede indkomst og fradrag for et givet regnskabsår.

For små virksomheder er holde lønningsliste konto velsmurt et prioriteret spørgsmål. Selvom virksomheden ikke har brudt endnu, vil medarbejdere skulle betales. Derfor, små virksomheder foretrækker at holde deres lønningsliste gæld til et minimum, indtil de opnår en foranstaltning af rentabiliteten.

Uddannede revisorer kan nemt oprette en effektiv lønningslisten mekanisme, tidskrævende, selv om det er. Små virksomheder kan bruge software til at styre deres lønsystemer. Store virksomheder vil ansætte revisorer til at gøre arbejdet. Men selskaber uden midler til at opretholde deres lønsystemer vil give opgaven til specialister udenfor. Da lønposter vedligeholdes på grundlag af uvildig normer såsom timesedler og føderale skatteformularer, regnskabsmæssige konsulenter beregne, gemme data og udstede kontrol efter tidsfrister. Alle enhver arbejdsgiver skal gøre er opdatere lønningslisten selskab når med relevante ændringer som og hvornår de opstår.


Leave a Reply